THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, September 24, 2008

ngantuk & bukak posa

Ari ni rs ngantuk sgt2... mlm td x ckup tido... ingat pas blk jpa mak&abah mlm td leh la tido, rupa2nya x leh gak... naik pening pale ni...diorg dtg kl sbb nk cr kasut sek adik aku... mula2 pusing2 uptown, tp x de lak... org lak ramai nk mampus... masing2 shoping raya la katakn... then trus ajk my parent g mkn char tuew tiaw kat mali's corner... lepak2 kat situ jap, dlm kul 1am lebih trus mak&abah lik phg blk.... aku pun blk umah la....

Kul 4.30 kn bgn sahur lak... sbb terbayang2 sambal haruan yg mak bekalkn 2... sedap gilas... lauk 2 je yg aku usik... pejeri terung yg beli x pandang lgsg dh...

Ni lak gmbr ms mjls bukak posa x-student ikmas pd ari ahad br2 ni kat armada hotel PJ... sgt2 best tau, maklum la jpa kengkwn lama la katakn... walaupun last minute di inform kn kena pakai bj kurung or kebaya for girl & bj melayu for boy, tp semua nyer sporting morting leh wat jugak...
Ni semua batch2 aku... yg blk awl pun ada, so x de gmbr la....


Ni lak gmbr batch2 aku & senior2 aku...

Ni aku bersama k.ikin... lama x jpa akk, last ms iwa kawen je...

Ir, aku & k.wiwi... mn ada kamera kat situ la ada k.wiwi... menyibuk tul....

Aku & efa...
Aku & suami tercinta... ms ni baby dlm perut dh 3 bln lebih....
Thn dpn pulak akn di ada kn gathering kat Pulau Tioman... harap2 impian 2 akan menjadi kenyataan... klu kena date & ms nyer aku sure join lg... ari2 skype gan k.wiwi, ir & efa..sure cita sal gathering ni... paper work pun akan di wat x lama lg... harap2 x-student ikmas leh kasi kerjasama....

1 comments:

Ada Ayrissa said...

bestnyer reunion...